Džiovintų Šitake grybų milteliai

Lentinula Edodes

€8.90

Su šiuo produktu laimėjome konkurso „Kilmės kodas. Klaipėdos rajonas“ apdovanojimą Jaunojo verslo kategorijoje!

100% natūralūs, džiovinti šitake (Lentinula edodes) grybų milteliai, užauginti mūsų šeimos ūkyje Klaipėdos rajone.

Tai kvapnūs, sodraus umami skonio milteliai, pagaminti iš kruopščiai džiovintų ir smulkiai sumaltų šitake vaisiakūnių. Jokių priedų, konservantų ar užpildų – tik grynas grybas.

Džiovinti šitake milteliai puikiai tinka įvairiems patiekalams: sriuboms, padažams, ramenams, troškiniams, daržovių ir mėsos patiekalams pagardinti. Natūraliai praturtina maistą aromatu ir gilesniu skoniu.

Šitake grybai dėl savo tekstūros ir skonio šimtmečius vertinami Azijos virtuvėje. Tai universalus ingredientas, suteikiantis patiekalams išraiškingumo ir natūralaus umami.

Kaip naudoti:

  • Įberkite 1 arbatinį šaukštelį (apie 1–2 g) į stiklinę vandens, rytinę kavą, arbatą, glotnutį arba jogurtą 

  • Naudokite kaip funkcionalų priedą sriubose, troškiniuose ar net kepiniuose

  • Galima vartoti kasdien, bet pradėti rekomenduojama nuo mažesnės dozės 

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ir sumalti šitake (Lentinula edodes) grybai

Grynasis kiekis: 40g

Laikymo sąlygos: laikyti originalioje pakuotėje, sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės

Užauginta ir pagaminta: MB Cubensis, Liepų g. 9, Endriejavas, Klaipėdos raj. 

Nepasitarus su gydytoju nerekomenduojama vartoti nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims

Greitas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 darbo dienas.