
Džiovintų Šitake grybų milteliai
Lentinula Edodes
€8.90
Su šiuo produktu laimėjome konkurso „Kilmės kodas. Klaipėdos rajonas“ apdovanojimą Jaunojo verslo kategorijoje!
100% natūralūs, džiovinti šitake (Lentinula edodes) grybų milteliai, užauginti mūsų šeimos ūkyje Klaipėdos rajone.
Tai kvapnūs, sodraus umami skonio milteliai, pagaminti iš kruopščiai džiovintų ir smulkiai sumaltų šitake vaisiakūnių. Jokių priedų, konservantų ar užpildų – tik grynas grybas.
Džiovinti šitake milteliai puikiai tinka įvairiems patiekalams: sriuboms, padažams, ramenams, troškiniams, daržovių ir mėsos patiekalams pagardinti. Natūraliai praturtina maistą aromatu ir gilesniu skoniu.
Šitake grybai dėl savo tekstūros ir skonio šimtmečius vertinami Azijos virtuvėje. Tai universalus ingredientas, suteikiantis patiekalams išraiškingumo ir natūralaus umami.
Kaip naudoti:
Įberkite 1 arbatinį šaukštelį (apie 1–2 g) į stiklinę vandens, rytinę kavą, arbatą, glotnutį arba jogurtą
Naudokite kaip funkcionalų priedą sriubose, troškiniuose ar net kepiniuose
Galima vartoti kasdien, bet pradėti rekomenduojama nuo mažesnės dozės
Sudedamosios dalys: 100% džiovinti ir sumalti šitake (Lentinula edodes) grybai
Grynasis kiekis: 40g
Laikymo sąlygos: laikyti originalioje pakuotėje, sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės
Užauginta ir pagaminta: MB Cubensis, Liepų g. 9, Endriejavas, Klaipėdos raj.
Nepasitarus su gydytoju nerekomenduojama vartoti nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims
Greitas pristatymas visoje Lietuvoje per 1-2 darbo dienas.
© 2025 Cubensis.lt Visos teisės saugomos.
Informacija


